El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6 artistes alcoians exposen i venen la seua obra en el primer mercadet d'art dedicat als Moros i Cristians

Pep Cantó, Juan Climent, Ignacio Trelis, Orfeo Soler, Caro Guarinos i Gabriel de Tomás exposaran i vendran les seues obres relacionades amb les Festes de Moros i Cristians.
 

Són 'Paisatges de la Festa', una d'eixes iniciatives sorgides per les limitacions de la pandèmia i que ens permeten gaudir un poc de les festes. Tan sols aquest cap de setmana a l'IVAM-CADA d'Alcoi.

Sabem en quina setmana ens trobem, eixa en la que Alcoi respira festa, però quan no porta mascareta. De moment encara hem d'esperar a tindre la situació pandèmica totalment controlada per a poder gaudir d'una trilogia com cal, però això no lleva perquè aquest 2021 s'hagen organitzat diverses activitats adequades a la situació i que ens porten un poc del ritme de pasdoble. És, per exemple, l'original 'Sons de la Festa'; o la Gala que se celebrarà el cap de setmana. I ara, des de la regidoria de cultura anuncien una nova activitat: el primer mercadet d'art dedicat als Moros i Cristians.

Tindrà lloc aquest cap de setmana a la tercera planta de l'IVAM CADA d'Alcoi. Es podrà visitar dissabte 24 d'abril d'11 a 14 hores i de 17 a 19 hores; i diumenge 25 d'abril tan sols en horari de matí. Hi participen sis coneguts artistes alcoians, que també formen part de la plataforma Industri.Art: Pep Cantó, Juan Climent, Ignacio Trelis, Orfeo Soler, Caro Guarinos i Gabriel de Tomás. 

Si no pots visitar el mercadet però vols gaudir de l'art fester, pots fer-ho a la mateixa web d'Industri.Art, on els pròxims dies la secció d'Especials es convertirà també en 'Paisatges de la Festa'. 

"Estem segurs que ‘Paisatges de la Festa’ complementarà perfectament amb ‘Sons de la Festa’, ja teníem el so i ara a més tindrem la imatge. Convide a la ciutadania a vindre a l’IVAM CADA Alcoi per poder gaudir d’ambdues iniciatives que són molt interessants", diu el regidor de cultura Raül Llopis