El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6 jóvens treballaran per a l'administració de Cocentaina amb el programa 'Avalem'

Els nous treballadors han sigut rebuts al saló de plens de l'Ajuntament de Cocentaina per l'Alcaldessa Mireia Estepa i regidor Antonio Hernández.

Paral·lelament, s'ha contractat per a set mesos a un treballador per a l'àrea de jardins.

El consistori contestà ha contractat 6 jóvens per al termini d'un any gràcies a una subvenció d'uns 127.000 € rebuda en el marc del programa 'Avalem'. Les noves incorporacions es distribuiran en les àrees de Benestar Social, Sic, Poliesportiu, Escoleta, Turisme i Biblioteca.

La contractació ha sigut possible gràcies a dues subvencions del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA).  D'una banda el programa EMCUJU, que persegueix la inserció laboral de joves qualificats, i on es destinaran 42.690 €; i el programa EMPUJU, que incentiva la contractació per als quals no posseeixen qualificació professional, i per al qual es rebran 84.632 €.

Paral·lelament, s'ha contractat per a set mesos a un treballador per a l'àrea de jardins, gràcies a un programa d'iniciativa social en col·laboració amb les Corporacions Locals –EMCORP 2019-. 16.127 € s'han rebut en el marc d'aquesta subvenció.

Els nous treballadors i treballadores han sigut rebuts al saló de plens de l'Ajuntament de Cocentaina per l'Alcaldessa Mireia Estepa i regidor d'Ocupació, Antonio Hernández.