El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6 majors morts més per Covid-19 a les residències valencianes

Residència Domus VI d'Alcoi / AM

Conselleria no dóna dades concretes per residències. L'última dada actualitzada de la Domus VI d'Alcoi és la del 30 de març, amb 32 residents que van faltar.

La Conselleria de Sanitat continua sense oferir dades concretes de residències de majors. Fa uns dies, Ana Barceló digué que no ho farà atenent a "una petició sensible de moltes persones que estan mirant ara mateix la televisió des de sa casa. I per eixa sensibilitat que m'han traslladat".

Les xifres oficials és que han mort 6 majors més respecte al divendres 3 d'abril en residències i ja són 137 a la Comunitat Valenciana. Pel que fa a la província d'Alacant, hi ha 4 residències de majors sota vigilància activa. Són dos més que ahir, una a Petrer i altra a Callosa d'En Sarrià. Se sumen a la Domus Vi d'Alcoi i a la Domus Vi d'Alacant.


A la Domus VI del Carrer Oliver d'Alcoi, continuem sense saber la dada real oficial. L'última dada actualitzada és la del 30 de març, amb 32 residents que van faltar. A tota la Comunitat Valenciana hi ha 9 residències sota vigilància activa, 185 personal de residències que han donat positius i 685 majors que han donat positiu.