El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6 nous efectius se sumen a la Policia Local de Cocentaina

Tres policies provenen del torn de mobilitat, és a dir, ja exercien en altres ajuntaments com a agents, i altres tres han accedit pel torn lliure.

L'Ajuntament de Cocentaina ha anunciat la incorporació de 6 nous agents a la plantilla de la policia local del municipi, la qual cosa permetrà que la capital del Comtat recupere el nombre d'agents que tenia abans que la llei permetera avançar l'edat de la jubilació als agents.

El passat divendres 28 de febrer van prendre possessió del càrrec 5 dels nous agents (dues dones i tres homes), a l'espera que se sume un altre agent en els pròxims dies. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa, Mireia Estepa, acompanyada pel regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Hernández, i el cap de la Policia, Toni Gozálbes.

Mireia Estepa i Toni Hernández els donaven la benvinguda a l’Ajuntament després que aquests prometeren el càrrec. Recordem que tres policies provenen del torn de mobilitat, és a dir, ja exercien en altres ajuntaments com a agents, i altres tres han accedit pel torn lliure.