El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6 obres omplin Alcoi en la tercera jornada de la Mostra de Teatre

L'Àgora Escènica, epicentre de les activitats professionals de la Mostra de Teatre
Josep Maria Pou amb el seu Moby Dick; o los Musicadores de Objetos a la plaça de Dins són algunes de les propostes

El parc de Cervantes s'estrena com a escenari de la Mostra amb un espectacle de carrer i per a tota la família sota el títol Tanque Gurugú. Però també tenim a Josep Maria Pou amb Moby Dick o los Musicadores de Objetos a la plaça de Dins

Fins a 6 obres de teatre, en 6 escenaris diferents, es poden gaudir aquest dimecres 30 de maig a la Mostra de teatre d'Alcoi. Són de tot tipus d'estils: teatre familiar, de carrer, concert, circ o titelles.

La jornada l'obrin els bascos Teatro Gorakada amb El Viaje de Ulises al Teatre Salesians. També de matí té lloc La Celestina amb els titelles de Bambalina Teatre Practicable, al Centre Cultural Mario Silvestre.

Ja de vesprada serà el torn del teatre de carrer amb A Saco Producciones, que ens presenten Tanque Gurugú. La companyia extremenya estrena un dels escenaris d'aquesta edició de la Mostra: el parc de Cervantes. Aquesta trobada serà a les 18 hores, i a continuació, a les 19 hores, el Teatre Principal acollirà Habitació 108, una proposta de circ i teatre dels valencians Lucas Escobedo. El teatre Calderón a les 20,30 hores acollirà un dels plats forts de la Mostra: Moby Dick, una producció de Focus protagonitzada per Josep Maria Pou. I la jornada conclourà a la plaça de Dins amb la música dels Musicadores de objectos, de la companyia Toom Pak, a partir de les 22 hores.

Recordeu que tota la programació es pot consultar ací, i les entrades es poden adquirir en la tiquetera d'Alcoi.

Per a banda de representacions teatrals, la Mostra també és un centre de reunió del sector amb activitats cada dia a l'Àgora Escènica. En aquesta tercera jornada s'ha celebrat una sessió de treball del projecte COFAE, i s'han presentat diversos projectes com el festival madrileny Territorio Violeta, una de les noves col·laboracions de la Mostra.