El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6 restaurants d'Alcoi participen en les Jornades POP

Olleta, Blat de Moro, Carn d'Olla... què t'apeteix menjar hui? Busca el teu restaurant en la web de les Jornades POP
 

Fins a 55 restaurants de la província ofereixen aquest mes de novembre menús especials per a promocionar els plats de cullera. A prop tens 8 restaurants de les nostres comarques. 

Alcoi ha acollit la presentació de les Jornades POP, que promocionen la gastronomia valenciana i, en concret, els plats de cullera. Participen fins a 55 restaurants de la província d'Alacant, 10 dels quals pertanyen a l'Associació Turisme Alacant Interior. Durant tot el que resta de novembre oferiran menús especials que inclouen plats de cullera típics de la nostra zona. 

En concret, d'Alcoi participen Sant Francesc 52, el Savoy, la Filà Vascos, Torre de Cotes, la Raconà Resto-Bar i el Bagaje dela Font Roja. També tenim El Lago en Planes, i Nou Trinquet a Castalla. En aquesta web tens tota la informació no sols d'Alacant, sinó també dels restaurants que també hi participen de la província de Castelló. 

Les jornades es completen amb una trobada informativa sobre innovació i competitivitat turística, centrada en l'oleo-turisme, que tindrà lloc a la Cambra de Comerç d'Alcoi el pròxim dimarts 17 de novembre de vesprada.