El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6 sancionats per accedir a la Font Roja malgrat estar tancada

La Policia Local actua en la carretera d'accés a la Font Roja

El regidor de seguretat demana a la gent que no isquen de casa més que per a treballar i comprar.

La Policia Local ha sancionat 6 conductors per accedir al parc en vehicle per tal de vore la neu. El regidor de seguretat Raül Llopis torna a demanar col·laboració a la ciutadania i prega que es complisquen les normes.

Des de l'Ajuntament asseguren que "molta gent" ha intentat accedir al parc natural de la Font Roja per a vore la neu aquest cap de setmana. Però la carretera d'accés estava tallada per l'oratge, i des del mateix Parc Natural ja havien anunciat que també tancaven les portes perquè preveien afluència per a vore la neu i la situació epidemiològica no està com per a fer aglomeracions espontànies. Al final, s'ha inerposat 6 sancions.

El regidor de seguretat Raül Llopis prega a la ciutadania que complisca les mesures que tenim ara actives. "Accedint en vehicle al parc, no sols posen en perill la protecció dels valors naturals del mateix Parc, sinó també la seua salut i la de les persones que treballen per la nostra seguretat. Era un risc accedir en vehicle i les persones que ho han fet han comés una temeritat que no s'ha de tornar a repetir. Demanem a les persones que eviten eixir de les seues cases excepte pels casos precisos com anar a treballar o a fer la compra necessària. Només podrem eixir d'aquesta situació si entre totes les persones col·laborem i posem de la nostra part".