El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

60 alumnes de Magisteri Infantil estudiaran al nou Campus d'Alcoi de la UA en el curs 2018 / 2019

Majo Pallarés serà la coordinadora

El rector de la Universitat d'Alacant (UA), Manuel Palomar, ha estat a Alcoi per presentar la seu provisional el nou campus a la Cambra de Comerç. Aquest primer curs acollirà a 60 estudiants de primer del Grau de Magisteri Infantil. Altre de les dades que s'ha donat a conèixer és que la coordinadora d'aquest nou campus serà Majo Pallarés, membre del Departament de Comunicació i Psicologia Social

El rector de la Universitat d'Alacant (UA), Manuel Palomar, ha estat a Alcoi per presentar la seu provisional el nou campus a la Cambra de Comerç. Aquest primer curs acollirà a 60 estudiants de primer del Grau de Magisteri Infantil. Altre de les dades que s'ha donat a conèixer és que la coordinadora d'aquest nou campus serà Majo Pallarés, membre del Departament de Comunicació i Psicologia Social.

Ja és oficial que Alcoi tindrà dos campus universitaris l'any que ve, un de la UPV i el nou de la UA. ARAMULTIMÈDIA ha estat a aquesta presentació i ofereix aquest resum amb declaracions de Manuel Palomar i l'alcalde Toni Francés. Tot al vídeo.