El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

60 vehicles clàssics participen al XI Rally de cotxes antics a Ontinyent

Sempre es celebra com a acte previ a les festes de Moros i Cristians

Segons explicava des del Club Clàssic Ontinyent José Ramón Guillem, "és el cas d'un Jaguar E-Type, un Austin Healey, un Mercedes 220, un Morgan o un Chevrolet Corvette del 58, a més d'altres d'un gran valor com un Ferrari Clàssic o un Alfa Romeo 2000". Tot i que els vehicles que participaven eren principalment esportius també tenien cabuda a l'encontre altres com un Jeep Willys de 1949, un vehicle militar de l'època immediatament posterior a la 2a Guerra Mundial que acudia a Ontinyent equipat amb una ametralladora.

Els participants al Rally es reunien a les 10 del mati a la Plaça de Sant Domingo, on eren contemplats per un nombrós públic. L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, pujava junt a la segona tinenta d'alcalde, Rebeca Torró, a un Ford Model "A" de l'any 1928, mentre que el primer tinent d'alcalde, Josep Francés, es posava al voltant d'un Fiat 124 Spider.

Després de la concentració, els participants realitzaven una volta per la ciutat, i posteriorment es desplaçaven a les instal·lacions dels cellers Daniel Belda, la carnisseria Medina i finalment el restaurant Cúgol, on es va realitzar un dinar de germanor.

VALENCIA