El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

600 escolars finalitzen el curs amb la celebració de la II Olimpiada Escolar ‘EPI’

En total són 629 joves d’11 centres educatius, augmentant el nombre de l’any passat que va ser 553.

La Segona Edició de l’Olimpiada Escolar ‘EPI', celebrada aquest dimecres al matí, ha suposat la cloenda del curs escolar per a vora 630 escolars de la ciutat d'Alcoi. En aquesta jornada han participat en proves de tots aquells esports que han practicat al llarg d’aquest cicle educatiu.

"Les Olimpíades Escolars suposen una cloenda de l’EPI, l’Escola Poliesportiva d’Iniciació, de l’alumnat que finalitza l’educació primària" recorda del regidor d'Esports en funcions, Alberto Belda. En total són 629 joves d’11 centres educatius, augmentant el nombre de l’any passat que va ser 553. Per centres educatius participen un total de 56 estudiants de La Salle, 56 de CEIP Miguel Hernández, 38 de La Presentación, 47 del CEIP Sant Vicent, 53 de José Arnauda, 47 de Sagrada Família, 50 de San Vicente de Paúl, 69 del CEIP El Romeral, 47 de Salesianos San Vicente Ferrer, 42 del CEIP Horta Major, 26 de Salesianos Juan XXIII i 98 de Sant Roc.

El dia està dividit en dos blocs de diferents esports, un per a esports individuals i l’altre per a esports col·lectius. Respecte als esports individuals hi ha: Proves d'atletisme (50 metres llisos, 50 metres tanques i 400 metres), Judo, Gimnàstica artística i Orientació. Els esports col·lectius són: Colpbol, Korfball, Goalball i Raspall.