El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

61 empreses valencianes estaran presents en la Fira del Tèxtil de Frankfurt

Fira Heimtextil

En aquest esdeveniment líder de tèxtils interiors, disseny i tendències, els fabricants, distribuïdors i dissenyadors internacionals presenten els seus productes a un gran nombre de visitants provinents de tot el món.

La Fira Heimtextil celebrada a Frankfort, cita internacional més important del tèxtil llar, acull la presència de 61 empreses del País Valencià, pertanyents majoritàriament a les comarques de l'Alcoià, el Comtat i la Vall d'Albaida. El certamen arranca aquest 7 de gener fins al pròxim dia 10.

La Fira celebra enguany la seua 50 edició, i compta amb la presència de vora 3.000 marques expositores, procedents de 65 països, així com uns 70.000 visitants professionals naturals de 156 països. Heimtextil és la principal fira internacional de tèxtils per a la llar i contract i la primera cita fira de l'any, la qual servirà per a anticipar l'estat del sector de cara a aquest 2020.

Una delegació de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball es desplaça a Frankfurt per a mostrar el seu suport a les empreses valencianes expositores en la Fira Heimtextil 2020. La delegació està encapçalada pel conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent i integrada per la secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Rebeca Torró, i la directora general de l'IVACE, Júlia Company.

La passada edició de la fira va comptar amb una superfície bruta de més de 229.700 metres quadrats, omplint al complet la capacitat expositora del recinte firal. La distribució de l'oferta va estar repartida en 10 pavellons i 22 superfícies classificades per producte i matèria primera.

Durant quatre dies, les empreses expositores presenten noves idees, tendències i productes. Es tracta de la fira líder mundial en el seu sector, per la qual cosa és un baròmetre de futures tendències i fòrum internacional de contractació.