El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

7 nous cicles d'FP als Instituts de la comarca

El CIP FP Batoi comptarà amb dos nous Graus Superiors de Serveis de Restauració i Integració Social. També amb dos cicles de Formació Bàsica de Segona Oportunitat: cuina i restauració i integració social. L'IES PAre Vitòria oferirà el curs pròxim el Grau Superior d'Educació i Control Ambiental. I també hi ha novetats a instituts de Muro i Ibi. Són els nous cicles que acaba d'aprovar la conselleria d'educació. 

La Conselleria d'Educació ha aprovat els nous cicles de Formació Professional per al pròxim curs i les nostres comarques presenten moltes novetats. El CIP FP Batoi comptarà amb 4 nous cicles. En concret es tracta de dos formatius de Grau Superior, el de Direcció de Serveis de Restauració i el d'Integració Social; i dos cicles de Formació Bàsica de Segona Oportunitat: cuina i restauració i integració social. Des del CIP FP Batoi s'han mostrat molt satisfets, ja que suposen una major possibilitat de formació per als alumnes de la comarca en estudis que són molt demandats, i que fins ara els estudiants havien de fer en altres ciutats. A més a més, suposarà la incorporació de més professorat.

Però Batoi no és l'únic centre que ha aconseguit nous estudis. L'IES Pare Vitòria d'Alcoi comptarà per al curs 2016-2017 amb el Grau Superior d'Educació i Control Ambiental. L'IES Serra Mariola de Muro tindrà el Grau Superior de Vestuari a Mida i d'Espectacles. L'IES la Foia d'Ibi tindrà estudis bàsics de Fabricació d'Elements Metàl·lics

Fora de l'Alcoià i el Comtat, però molt a prop, a Ontinyent, també s'han atorgat nous graus. L'IES Jaume I tindrà formació bàsica de segona oportunitat en Instal·lacions Electrotècniques i mecànica; i l'IES Pou Clar, també d'Ontinyent, tindrà un Grau Superior de Promoció d'Igualtat de Gènere.

Tota la nova oferta de Formació Professional que ha aprovat la conselleria d'educació es pot consultar com a document adjunt a la notícia. 

Alcoi, Muro i Ibi reben nous graus formatius de Formació Professional