El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

7 rutes urbanes en Alcoi per a mantenir-se en forma

El diumenge 29 de març hi ha convocada una marxa inicial per a realitzar aquestes rutes, de manera grupal, i per a la qual cal inscriure's.

7 rutes pels carrers d'Alcoi ha configurat l'Ajuntament, part d'una campanya per fomentar un estil de vida saludable, i complir així amb els objectius marcats pel IV pla valencià de salut pública, al qual la ciutat s'ha adherit recentment. El diumenge 29 de març hi ha convocada una marxa inicial per a realitzar aquestes rutes, de manera grupal, i per a la qual cal inscriure's prèviament.

Les 7 rutes són d'extensió variable (des dels 2.271 m fins als 5.739 m) amb les quals recórrer tots els indrets d'Alcoi. Encara que hi ha programada una marxa inicial, l'objectiu del Consistori és que les rutes es consoliden entre la ciutadania, i que es faça ús d'elles de manera regular.

La plaça d'Espanya serà el punt d'eixida de les 7 marxes organitzades per al 29 de març. Cal inscripció prèvia, que s'haurà de realitzar de manera presencial al departament de Sanitat municipal (c/ Pintor Casanova, 10), o per telèfon (96 553 71 60). La inscripció també es pot fer el mateix 29 de març, en el punt de sortida abans d'iniciar la ruta. Els participants podran realitzar un escalfament grupal abans d'iniciar les marxes, cadascuna de les quals comptarà amb un guia que farà també una tasca de dinamització.

Es repartiran bosses de tela a tots els participants així com aigua i un plànol desplegable amb el recorregut de totes set rutes. A més hi haurà servei de photocall, no solament al punt d'eixida de la plaça d'Espanya, i és que mitjançant els dispositius mòbils (i a través de la xarxa social Instagram), els participants podran fer-se fotos en meitat del recorregut, les quals s'imprimiran i es compartiran en el photocall.

Plànol amb les 7 rutes proposades.