El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

700 persones d'Alcoi han participat en les primàries de Compromís

Acte de campanya de primàries Compromís en Alcoi

Consulteu ací el resultat de les primàries de Compromís.

Des de Compromís Alcoi es mostren "satisfets pel fort creixement de la participació en les primàries", després que 700 persones de la ciutat s'hi hagen inscrit per al procés d'elecció dels candidats. Un 60% d'aquest cens és el que ha acabat votant en les primàries.

Recordem que el procés ha finalitzat aquest 9 de març, amb uns resultats que han permés reeditar al Conseller Rafa Climent la seua segona posició a la llista de Compromís per Alacant a les Corts. Atenent però als resultats d'Alcoi, Climent ha estat el més votat, seguit per l'alcoià Jordi Davó (que ha finalitzat nové en la llista), i Pau Torregrossa (dècim a la llista).

Respecte d'aquests resultats, la regidora de Compromís Alcoi Begonya Doménech considera que "la nostra comarca ha quedat molt ben representada amb el segon lloc per a Rafa Climent, actual Conseller d'Economia que ha obtingut ampli suport de la gent de les nostres comarques, possibilitant repetir càrrec de conseller en una hipotètica reedició del Botànic".

Paral·lelament també s'ha tancat el procés de primàries que el Bloc, una de les potes de Compromís, celebrava per a la seua Llista al Congrés dels Diputats, on Joan Baldoví, actual portaveu de Compromís al Congrés, tornarà a repetir cap de llista amb un 98% dels vots.