El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

5 alumnes d'Alcoi, premi extraordinari a l'expedient acadèmic de secundària

Nuria Belda, Soraya Egea i Sofia Soriano, del col·legi MIguel Hernández

Una d'ells, Paula Colomina, ha sigut a més seleccionada per al Premi Nacional al rendiment acadèmic, i haurà de superar tres noves proves. Els 8 alumnes reconeguts han estudiat a Carmelites i Arnauda, i ara han triat Cotes Baixes per a continuar els seus estudis. Pel que fa a Primària, fins a 19 alumnes alcoians han aconseguit aquest reconeixement

Els col·legis d'Alcoi mostren la seua excel·lència amb el reconeixement de la Generalitat a diversos alumnes pel seu expedient acadèmic. 5 d''ells per l'expedient de secundària, i 19 pel de primària. 

Damián i Julián Arribas, de les Carmelites. Imatge facilitada pel centre

 

Marta Balart Torró, Paula Colomina Pérez i Carlos Pérez Francés, són del col·legi Arnauda; i els germans Damián Arribas i Julián Arribas Pérez, de Carmelites. Tots cinc han aconseguit el premi al millor expedient de secundària, i ara han començat els seus estudis de Batxillerat a l'IES Cotes Baixes.

Paula Colomina, imatge cedida pel col·legi Arnauda

D'ells, cal destacar a Paula Colomina, que és l'única alcoiana seleccionada per aconseguir aquest reconeixement en l'àmbit nacional. Paula, amb altres 25 alumnes de tota la Comunitat Valenciana, haurà de superar pròximament tres proves de la fase nacional per aconseguir el premi al millor rendiment acadèmic en secundària.

Les tres alumnes premiades al Miguel Henández

I per altra banda, tenim a Núria Belda Reche, Soraya Egea Mosso i Sofia Soriano Blanes, que han estudiat al col·legi públic Miguel Hernández, i han aconseguit el premi extraordinari al rendiment acadèmic en Educació Primària. També els tres han triat l'institut Cotes Baixes per a cursar primer d'ESO.

Tant des d'Arnauda, Carmelites com Miguel Hernández es mostren molt satisfets pel treball dels seus alumnes, a qui donen l'enhorabona. També molt satisfets des de l'IES Cotes Baixes perquè aquests 8 alumnes han triat aquest centre per a continuar els seus estudis. El director de l'institut Fernando Sansaloni, felicita "a tots ells i a les seues famílies, per tot l'esforç realitzat per a aconseguir aquests guardons i per apostar pel nostre centre per a seguir amb la seua formació".

Però les tres alumnes del Miguel Hernández no són les úniques que han aconseguit el premi per l'expedient acadèmic. En total són 19 alumnes premiats a la ciutat d'Alcoi: Aitana Esteve, Arnau Payá i Irene Peidro de l'Arnauda; Sarai García de les Carmelites; Laura Arenas del Castillo, Pau Gutiérrez i Julia Masià de La Salle; Paula Abril, Lucía Cano i Mireia Gisbert de les Esclaves; Aitana Fajardo i Alba Masanet dels Salesians de Joan XXIIIÁngel Cambra de les Paules; Jorge Tomás  dels Salesians; Andrea Redondo de Sant Roc,  i Laura Valor de Santa Ana