El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

8 conferències, 2 tasts i una visita guiada per a la Setmana de la Ciència de la UPV a Alcoi

Més de 22.000 persones seguiren en línia les conferències de l'edició de l'any passat. Enguany es tornen a obrir les portes de la universitat i serà presencial.
 

Adela Cortina oferirà la conferència inaugural per a parlar d'ètica i política. Però hi ha molt més en la 18 Setmana de la Ciència al campus d'Alcoi de la UPV, enguany presencial. Consulta ací els enllaços de programació i inscripcions.

El campus d'Alcoi de la UPV torna a acollir, de manera presencial, la Setmana de la Ciència, que celebrà la seua 18a edició. I amb noms de molt prestigi. Tot comença aquest divendres 12 de novembre amb un tast i una xarrada sobre la revolució de la vitivinicultura moderna. I les diferents activitats s'allargaran fins al 26 de novembre.

La conferència inaugural, dilluns 15 de novembre, serà a càrrec d'Adela Cortina, membre de la Real Acadèmica de les Ciències Morals i Polítiques. I a partir d'ací temes molt interessants, com la història genètica dels europeus, els acceleradors de partícules o la ciència de les coses xicotetes amb la xarrada 'Què fa un científic en el supermercat?'. A més tindrem dos tasts, un d'ells 'arqueològic'; els monòlegs científics; i una visita guiada, un viatge en el temps realment, per a descobrir la Cova d'Or de Beniarrés.

Tota la programació al detall la pots consultar ací, i si vols inscriure't en les activitats, totes gratuïtes, has de fer-ho en la web de la Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi de la UPV.