El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

8 empreses creades amb assessorament de l'Agència Impuls

Des del CEEI i la Mancomunitat, que ofereixen el servei a empreses i emprenedors, asseguren que hi ha "un augment de la iniciativa emprenedora en les comarques".

Des de l'any 2016, el CEEI i la Mancomunitat tenen un conveni per assessorar de manera conjunta a emprenedors o empreses que s'inicien. En aquests 4 anys han atés un total de 334 persones, i han ajudat a posar en marxa 28 empreses. Les últimes 8 durant l'any 2019, i de molts variats sectors, "del disseny tèxtil, els serveis financers, la consultoria d'eficiència energètica, la consultoria i formació per a empreses, l'estètica i perruqueria, i el disseny gràfic".

A banda de les 8 empreses creades, al llarg del 2019 s'ha atés 106 persones. I Jesús Casanova, director del CEEI, assegura que els usuaris "valoren l'atenció", i si abans la mitjana era de dos reunions per persona, ara se'n fan tres.

Un punt a destacar és que comencen a animar-se emprenedors dels pobles, i en l'última anualitat s'ha atés persones interessades que venien de Benimarfull o Beniarrés.