El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

8 empreses creades amb assessorament de l'Agència Impuls

Des del CEEI i la Mancomunitat, que ofereixen el servei a empreses i emprenedors, asseguren que hi ha "un augment de la iniciativa emprenedora en les comarques".

Des de l'any 2016, el CEEI i la Mancomunitat tenen un conveni per assessorar de manera conjunta a emprenedors o empreses que s'inicien. En aquests 4 anys han atés un total de 334 persones, i han ajudat a posar en marxa 28 empreses. Les últimes 8 durant l'any 2019, i de molts variats sectors, "del disseny tèxtil, els serveis financers, la consultoria d'eficiència energètica, la consultoria i formació per a empreses, l'estètica i perruqueria, i el disseny gràfic".

A banda de les 8 empreses creades, al llarg del 2019 s'ha atés 106 persones. I Jesús Casanova, director del CEEI, assegura que els usuaris "valoren l'atenció", i si abans la mitjana era de dos reunions per persona, ara se'n fan tres.

Un punt a destacar és que comencen a animar-se emprenedors dels pobles, i en l'última anualitat s'ha atés persones interessades que venien de Benimarfull o Beniarrés.