El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

8 grups ompliran de balls i cançons tradicionals l'Amfiteatre Amando Blanquer d'Alcoi

En el vídeo, diversos membres del Grup de Danses Carrascal ens detallen les activitats que se celebren aquests dies per la Setmana Cultural, i on destaca el Festival de Música i Dansa.
 

És la festa de música i dansa de la Comunitat Valenciana, que se celebra aquest dissabte 2 d'octubre i forma part de la programació de la capitalitat cultural d'Alcoi. Hi participen 6 grups de danses, una coral i una rondalla.

Alcoi reprén a poc a poc la vida cultural i social, i aquests dies el Grup de Danses Carrascal celebren la seua Setmana Cultural.

Ja s'ha celebrat els contacontes i les danses infantils, però encara queda molta activitat. Per al cap de setmana es podrà gaudir d'una mostra de ball de tot el que han aprés els alumnes de danses Carrascal, o d'un Festival de Música, Dansa i Cançons Tradicionals Valencianes, amb la participació de 8 grups de les tres províncies valencianes.

Ací pots consultar en detall la programació, i en el vídeo, diferents membres del Grup de Danses Carrascal ens expliquen tot el que ens han preparat per al cap de setmana.