El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Desallotjades 7 vivendes a prop de l'incendi de Beneixama

La columna de fum, visible des de Fontanars

Fins a 13 mitjans aeris de la Generalitat i el Ministeri  treballen en l'extinció. Com a mitjans terrestres, segons el Gabinet d'Emergències de la Generalitat, actuen 10 dotacions de Bombers de la Diputació d'Alacant, 27 unitats de bombers forestals de València i Alacant i 5 agents mediambientals.

Són 30 persones les afectades, que han hagut d'eixir de les seues vivendes per la proximitat les flames. S'ha declarat situació 2 per la gravetat potencial de l'incendi, i s'ha sol·licitat la mobilització de forces de seguretat nacionals. 

Incendi greu a Beneixama, a prop de la Vall de Biar. Fins a 13 mitjans aeris de la Generalitat i el Ministeri  treballen en l'extinció. Com a mitjans terrestres, segons el Gabinet d'Emergències de la Generalitat, actuen 10 dotacions de Bombers de la Diputació d'Alacant, 27 unitats de bombers forestals de València i Alacant i 5 agents mediambientals. La columna de fum es pot veure des d'Alcoi.

S'ha decretat el nivell 2, és a dir, segons la Generalitat "pot afectar greument a la població i a bens de naturaletza no forestal"


Es dóna la circumstància que poc abans d'iniciar-se l'incendi acabaven d'extingir un altre, també en Biar però en una zona diferent.

 

El hashtag oficial a twitter de seguiment és #IFBeneixama