El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

8 nous reconeixements per als corredors amateurs alcoians en la FESCAM

Guanyadors de l'edició anterior / AM

La FESCAM és aquest divendres 15 de febrer al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre a les 20 h.

La ‘festa del corredor amateur’ (FESCAM) d’Alcoi arriba a la seua tercera edició. Els 8 premiats (un per club) es donaran a conèixer en la mateixa gal·la que tindrà lloc el divendres 15 de febrer al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre a les 20 h.

Els premiats no han de ser els que millor marca fan o els que abans acaben el Trail. Aquests premis són diferents en aquest sentit, com explica a ARAMULTIMÈDIA el regidor d’Esports, Alberto Belda. Segons Belda, el premi que s’atorga “no té perquè respondre a un criteri esportiu, potser siga perquè sempre vaja a entrenar o sempre estiga ahí”.

Hi haurà 8 reconeixements, un per cada club, i són els mateixos membres de l’equip els que elegeixen a la persona. L’edil d’Esports també indica que és important que es reconega a aquells esportistes locals “que porten el nom d’Alcoi allà per on van”.

A Alcoi hi ha 596 esportistes que formen part d’un dels clubs amateurs, segons fonts municipals. Per equips, el Club Atletisme Alcoi compta amb 155 esportistes; el 226ERS compta amb 46 corredors; l’APER, amb 65; el Runners Alcoi amb 97; en el Trialcoy hi ha 64 esportistes; en el Corremon hi ha 14; en l’Onsen Runners són 35; i, per últim, en el Poc a Poc formen part 120 esportistes.