El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

8 noves aules de 2 anys a l'Alcoià i el Comtat

El col·legi d'Alfafara, una de les que comptarà amb aula de dos anys per al pròxim curs.

Cal recordar que el procés d'admissió comença aquest 25 de maig a l'espai telematricula.es

Una obri al Romeral d'Alcoi, i ocuparà l'espai de l'aula de tres anys que no s'ha oferit enguany. Una altra al Real Blanc de Cocentaina, i la resta a les escoles rurals del Comtat. 

Educació ha anunciat les noves aules gratuïtes de 2 anys que s'obriran a la Comunitat Valenciana, i asseguren que són el triple que altres anys. Destaquen que la meitat de les noves aules són en escoles rurals, "perquè considerem que són fonamentals per a lluitar contra el despoblament, ja que amb més facilitats educatives, la gent opta per quedar-se a viure en els seus pobles", diu el conseller d'educació Vicent Marzà.

En el cas de les nostres comarques, per al curs 2021-2022 s'incorporen 8 noves aules de 2 anys; i d'elles, 6 estan en municipis de menys de 1.000 habitants, en concret a les escoles d'Agres, Alfafara, l'Alqueria d'Asnar, Benilloba, Gaianes i Planes.

També tenim una nova aula al CEIP Real Blanc de Cocentaina. I a Alcoi la nova aula és al CEIP El Romeral, que amb aquesta ja té dos aules per a xiquets de dos anys. El centre utilitzarà l'espai de l'aula de tres anys que no s'ha inclòs en l'oferta d'aules per al pròxim curs.