El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

80 empreses de la província es donen cita en una jornada de networking en Alcoi

Presentació de la jornada, amb representants de les entitats organitzadores.

L'acte està organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi, en companyia de la plataforma empresarial 'Unidos 8 de marzo' i el Rotary Club Alcoy Font Roja.

Aquest dijous 5 de març té lloc al Círculo Industrial d'Alcoi un esdeveniment de networking, on estaran presents més de 80 empreses de tota la província, i que naix amb vocació de visibilitzar Alcoi com un punt d'atracció empresarial.

L'acte està organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi, en companyia de la plataforma empresarial 'Unidos 8 de marzo' i el Rotary Club Alcoy Font Roja. El programa d'actes contempla una recepció a les 11 h en l'Ajuntament d'Alcoi, per a posteriorment iniciar la presentació del teixit empresarial i associatiu d'Alcoi i la comarca, que tindrà lloc al Circulo Industrial a partir de les 12.15 h. Serà a través d'unes presentacions a càrrec de 4 associacions (Cambra de Comerç, AITEX, ACECA, Turismo Alicante Interior) i altres 4 empreses (Nirvel Cosmetics, Tutto Piccolo, Korott i Licores Sinc). Per a Lalo Blanes, vicepresident del Rotary Club Alcoy Font Roja, l'acte s'ha de convertir en un "espai de treball per a l'empresariat alcoià"; serà a més un "acte dinàmic que servirà per a convertir Alcoi en un punt d'atenció empresarial".

Sandra Torrighelli, membre de la plataforma 'Unidos 8 de marzo', reconeix que la iniciativa "ha de representar el punt de partida per a relacions que es desenvoluparan més endavant", i que s'haurien de materialitzar en Alcoi. Entre les empreses que s'espera puguen estar presents el 5 de març en Alcoi, es troben, per exemple, les cadenes hoteleres Hilton i el grup Meliá.