El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

800 expositors esperen l’inici de la ‘Fira de Fires’ a Cocentaina aquest 1 de novembre

Preparatius de l'stand de premsa en la vespra de Fira / AM

Amb vora 140.000 metres quadrats de superfície ocupada i un producte exposat per valor de 52 milions d'euros. 

De l’1 al 5 de novembre, Cocentaina torna a transformar-se per convertir-se en Fira. La 677 edició de la Fira Tots Sants espera ser una de les més multitudinàries. Tot començarà, oficialment, aquest dimecres al Palau Comtal amb la lectura del Privilegi.

La Fira penja el cartell de complet, amb 800 expositors presents, vora 140.000 metres quadrats de superfície ocupada i un producte exposat per valor de 52 milions d'euros, segons apunten des de l’organització. Al voltant de les 11 hores es produirà la inauguració oficial des del Palau Comtal amb la lectura del Privilegi, en aquesta ocasió pel magistrat contestà, Ximo Gadea.

Comptarà amb la presència per primera vegada com a president de la Generalitat de Carlos Mazón. Ell serà l'encarregat de tallar la cinta des de la balconada del Palau Comtal, i ho farà acompanyat d'altres autoritats confirmades com ara Carlos Sánchez, subdelegat del Govern a la província d'Alacant, Nuria Montes, consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, amb els amfitrions, l'alcalde de Cocentaina Jordi Pla i la regidora de Fira de l'Ajuntament, Marcela Richart.


A la balconada presidencial, serà el moment perquè Gadea done lectura al 'Privilegi' de Fira redactat pel Rei Pere IV donant pas, així, a la inauguració oficial de la Fira de Tots Sants a mans del president, Carlos Mazón.