El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

85 parades en el mercadet de festes d'Alcoi

Productes ecològics i una 'saltarina' per al públic infantil són algunes de les novetats. El trànsit des de Cervantes fins al final del carrer Els Alçamora es tallarà al trànsit des de dissabte 21 a les 11 del matí

Altre dels punts de pas més concorreguts i visitats els dies de festa alcoiana és el tradicional mercadet de venda ambulant, que enguany s'amplia fins a les 85 parades. També a Correus hi haurà 7 punts de venda ambulant, sobretot de menjar ràpid.

S'amplia de nou enguany el mercadet de venda ambulant tradicional de les festes de Moros i Cristians, i que estarà instal·lat, com els últims anys, des del parc de Cervantes fins al pont de Sant Roc. En total hi haurà 85 parades on s'oferirà una ampla varietat de productes. Des de la regidoria de comerç expliquen que a més hi ha novetats, com, per exemple, "una roda de fira ecològica i una 'saltarina' per al públic infantil. D'altra banda també s'instal·larà un punt d'elaboració de bunyols casolans de carabassa i figa, una major oferta de productes artesans, i els ja habituals punts de venda d'alimentació, tèxtil, joguines, bijuteria, complements diversos, aromateràpia i productes esotèrics".

Atenció als veïns, perquè el carrer es tallarà al trànsit aquest dissabte 21 d'abril a les 11 hores, i la circulació no es reprendrà fins al dia 25 de matí. Des del consistori expliquen que els vehicles que vulguen accedir als guals disposats al carrer ho hauran de fer en horari de 00 a 12 hores. A més hi haurà punt d'atenció sanitària als carrers Nofre Jordà i Alcoleja, així com lavabos adaptats. El trànsit de vehicles serà lliure pels carrers Mestre Espí i Colón.

Però a més del mercadet de Cervantes, hi ha un segon punt de venda ambulant, a la plaça de Correus, on hi haurà 7 parades de menjar ràpid o beguda, entre elles una sidreria que oferirà productes típicament asturians.

La regidora de consum Maria Baca destaca "el caràcter 'integral' de l'oferta, en disposar-se presència de comerços, terrasses, punts d'hostaleria, bars, oci i zones infantils".

 

Per si té interés, ací a la dreta pot consultar en document pdf. els plànols de parades previstes tant a la plaça de Correus com en Els Alçamora.