El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

880.000 persones utilitzen el transport urbà en Alcoi durant la primera meitat de l'any

Vehicle híbrid incorporat a la flota d'autobusos d'Alcoi.

La xifra de viatgers en el primer semestre de l'any ha anat incrementant des de 2015, quan amb 667.657 passatgers es va assolir la xifra més baixa de l'última dècada.

El nombre de viatgers del transport urbà en Alcoi durant el primer semestre de 2019 ha assolit xifres de rècord. 881.565 usuaris de gener a juny, la xifra més alta en aquest període durant l'última dècada.

La xifra de viatgers en el primer semestre de l'any ha anat incrementant des de 2015, quan amb 667.657 passatgers es va assolir la xifra més baixa de l'última dècada. Des del govern municipal recorden que a la meitat de 2015 va posar en marxa la tarifa bàsica de 3 euros mensuals o 30 euros a l'any, per a escolars de menys de 16 anys, pensionistes i aturats sense prestació. Aquesta mesura podria explicar l'increment de passatger a partir de 2015.

El regidor d'Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, també recorda que "els bons socials que vam implantar han funcionat, és una bona notícia que també indica la conscienciació que té la ciutadania respecte a la mobilitat sostenible i el medi ambient". D'altra banda indica el regidor que es continua treballant en campanyes per al foment del transport públic en èpoques de l'any assenyalades, com per exemple, els dissabtes de les festes de Nadal, quan pujar a l'autobús és gratuït.