El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

9 majors aïllats a la residència del Preventori, positius, però sense símptomes

Imatge via Google Maps

La ràpida reacció a la residència ha fet que es detecten tots els casos malgrat no haver estat alertats prèviament per símptomes. Els majors s'han aïllat en una ala que ja es tenia preparada per si de cas, i se'ls fa continu seguiment. Els familiars han estat informats en tot moment. 

La residència de la tercera edat Mariola La Asunción, al Preventori, ha patit el seu primer brot de coronavirus, amb un total de 10 casos positius, una treballadora i 9 residents. De moment, es té tot controlat gràcies a la ràpida reacció del centre, que ha establit tots els protocols davant una suposició que al final ha sigut encertada. 

Tot s'ha iniciat quan el pare d'una treballadora va anar a l'Hospital per una altra qüestió, i va donar positiu en coronavirus, però sense símptomes. En eixe moment, la treballadora deixa d'anar a la residència i es confina en casa, i també s'aïlla a les persones que van compartir torn en ella. Comencen a fer-se proves PCR a tots els treballadors i residents, que conclouen en tan sols un dia, i que revelen un total de 10 positius, la treballadora i 9 residents, tots ells sense símptomes. 

Des de la residència confirmen ARAMULTIMÈDIA que a tots ells se'ls ha traslladat a una ala de la residència que estava preparada en previsió per la pandèmia, i que se'ls fa continu seguiment. També asseguren que les famílies han estat informades de la situació en tot moment. Quan passen uns dies es tornaran a repetir les proves.