El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Separaran per residències els majors afectats per crear "espais segurs"

Sanitat i Polítiques Inclusives ultimen aquest 1 d'abril un protocol per a crear "espais segurs" a les residències de majors, i separar per residències els afectats dels que no ho estan per tal de "trencar la cadena de contagis". Ja són 98 morts a les residències de majors valencianes.

Tot i que ja no tenim dades concretes de la residència afectada a Alcoi, sí que s'ofereixen dades generals de la situació a totes les residències valencianes. 80 ja registren casos, 8 més que ahir, on tenim un total de 459 residents positius i 150 treballadors. Les morts ja són 98, 17 més que ahir. No s'ha incrementat el nombre de residències intervingudes per conselleria, que continuen sent 7.

La consellera de Sanitat Ana Barceló ha explicat hui, 1 d'abril, que des de la seua conselleria i la de Polítiques Inclusives volen concloure un protocol per assegurar que en les residències se separen les persones contagiades de les que no. "Estem d'acord que una de les mesures més importants és trencar la cadena de contagis", i per això volen aïllar a les persones afectades en residències separades de les persones que no estan contagiades. "Volem tindre els afectats en una residència atesos, totalment hospitalitzada i tot preparat per si haguera de ser traslladat a un hospital".