El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A banda de les carabasses, dels pressupostos i de les protestes, també s'han tractat més temes al plenari d'Alcoi. Ací un resum del més destacat

Multitudinari plenari / R. Lledó
Plenari del 29 de gener

Pocs plenaris han sigut tan intensos a Alcoi com aquest del dilluns 29 de gener. S'han aprovat els pressupostos 2018, la plataforma de l'ADN ha tornat a la sala per seguir amb les seues reivindicacions i alguns sindicats de la policia local 'han donat carabasses' a la corporació

Pocs plenaris han sigut tan intensos a Alcoi com aquest del dilluns 29 de gener. S'han aprovat els pressupostos 2018, la plataforma de l'ADN ha tornat a la sala per seguir amb les seues reivindicacions i alguns sindicats de la policia local 'han donat carabasses' a la corporació.

Un dels punts d'aquest plenari que ha finalitzat a les 23:23 h, ha sigut la denúncia d'un delegat sindical de CNT -AIT sobre la situació dels treballadors de TUASA. La moció que ha presentat ha sigut aprovada per unanimitat.

Jordi Martínez, regidor del PSOE, s'ha incorporat com a membre del Consorci de les Comarques Centrals. Una de les mocions que ha presentat Guanyar Alcoi sobre la reforma del sistema públic de pensions ha sigut aprovada, encara que ha sigut votada en contra pel PP i amb l'abstenció de Ciutadans. També ha sigut aprovada, en aquest cas per unanimitat, la creació d'una borsa de treball per a persones amb edat pròxima a la jubilació.

L'última moció que s'ha presentat al plenari ha sigut del PP, per donar suport i defensar la presó permanent revisable. Aquesta no ha eixit endavant. Només els conservadors han votat a favor. Ciutadans s'ha abstingut, mentre que PSOE, Guanyar i Compromís han votat en contra.