El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Tercer incendi a Alcoi en menys de 24 hores

Tercer incendi a Alcoi en menys de 24 hores

Des de molts punts d'Alcoi, s'ha apreciat aquest diumenge al migdia un nou incendi molt prop del que es va produir fa només unes hores a la Font del Quinzet, molt a prop del parc naural de la Font Roja. Aquest ha sorprés als vianants i compradorsdel Mercadet de Batoi.

Més informació

Tercer incendi a Alcoi en menys de 24 hores

A Castelló de Rugat demanen que la casa de la Cultura adopte el nom de Carmen Alborch

Carmen Alborch en una visita al seu poble natal

També demanen que a la finalització del plenari on presentaran la moció es guarde un minut de silenci en honor a qui fou ministra del govern socialista entre 1993 i 1996.

 

 

El grup municipal de Compromís a la ciutat valldalbaidina presentarà una moció perquè la Casa de la Cultura del municipi passe a dur el nom de Carmen Alborch, en record de la filla predilecta de Castelló de Rugat.

Recordem que l'ex ministra socialista, oriünda de Castelló de Rugat, va faltar el passat 24 d'octubre a València després d'haver lluitat els últims dos anys contra el càncer.

Alborch, que va rebre el títol de filla predilecta de Castelló de Rugat en gener de 1996, mereix per a Compromís aquest reconeixement ja que "la Casa de la Cultura és el lloc de residència de l'expressió cultural del poble i d'allò pel que tant va treballar Carmen Alborch".