El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A Cocentaina sol·liciten major rigor en l'aplicació del contracte de la brossa

El portaveu del Col·lectiu 03820-Compromís a l'Ajuntament de Cocentaina, Jordi Pla.

El Col·lectiu 03820-Compromís vol que l'Ajuntament de Cocentaina aplique multes econòmiques a l'empresa gestora del servei de neteja en cas que persistisquen els incompliments contractuals. Assegura el grup de l'oposició que ja s'han identificat més de 20 incompliments en el servei.

La formació al·ludeix a la gestió del govern socialista d'Alcoi, on es té contractat el servei amb la mateixa empresa, i on sí que s'han anunciat possibles sancions de fins a 500 € diaris per l'incompliment de les condicions contractuals. El portaveu del Col·lectiu-Compromís a l'Ajuntament de Cocentaina, Jordi Pla, assegura que "en moltes ocasions s'ha fet constància dels incompliments de l'empresa que gestiona el servei i l'equip de govern mira cap a altre costat". Parlen de fins a 20 incompliments durant la present legislatura.

"No entenem com el PSOE de Cocentaina no fa com el PSOE d'Alcoi. I la mostra és el mal servei que tenim al poble" declara Pla, qui finalitza dient que a Cocentaina "paguen un Ferrari i els donen un Fiat".