El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A febrer comença l’edició XIX de la Mostra de Teatre Amateur”Vila de Cocentaina”

A febrer comença l’edició XIX de la Mostra de Teatre Amateur”Vila de Cocentaina”. / Teló Teatre

La programació comença amb “Central Parc West” de Woody Allen el dia 3 de febrer

El dia 3 de febrer tindrà lloc la primera obra que ha elegit Teló Teatre, per a començar la XIX edició de la Mostra de Teatre Amateur ”Vila de Cocentaina”.

Com cada febrer, el Centre Cultural El Teular acollirà els grups de la XIX edició de la Mostra de Teatre Amateur ”Vila de Cocentaina”, que acompanyaran el grup amfitrió d’aquesta mostra, Teló Teatre.

La selecció de les 30 obres presentades ha sigut un treball molt efectiu per part de Teló Teatre, i finalment la programació serà la següent:

Dia 3 de febrer a les 20.00?h “Central Parc West” de Woody Allen, pel grup Teatre Circ d’Alcoi.

Dia 11 de febrer a les 12.00?h ¿Miedo yo?, teatre per a xiquets per Clowndestino Teatro. ENTRADA LLIURE.

Dia 17 de febrer a les 20.00?h “Madre Coraje y sus hijos”, de Bertolt Brecht, pel grup Font Viva d’Ibi.

Dia 24 de febrer a les 20.00?h “Alicia en el París de las maravillas” de Miguel Sierra, adaptació i direcció de Paco Insa, per Teló Teatre.

La presidenta de Teló Teatre, Maruja Sanz, agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Cocentaina que, vist que cada any des de la regidoria de Cultura, es dóna suport a aquesta Mostra. També participen la Seu Universitària de Cocentaina de la Universitat d’Alacant, la Federació Valenciana de Teatre Amateur, Gràfiques Agulló i Ràdio Cocentaina.

La venda d’entrades estarà disponible a partir de l’1 de febrer en la taquilla del Centre Cultural El Teular, de dijous i divendres de 18.00 a 20.00?h. També hi ha uns telèfons de reserves que són els següents: 965592385 / 686909662 / 620727289

El cost de les entrades són: 2 entrades per soci/sòcia a 8?€, la resta a 10?€, Amfiteatre: 7 € i Abonament: 24?€.