El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A finals d'octubre se sabrà l'estat dels tràmits del nou CEIP El Bracal de Muro

Concentració per llevar els 'barracons' d'El Bracal / Arxiu AM
L'Ajuntament de Muro fa un seguiment "setmanal" de com van els tràmits

Segons ha informat ARAMULTIMÈDIA l'alcaldessa de Muro, Jacqueline Cerdà, la Conselleria d'Educació i l'empresa redactora del projecte del Col·legi Públic El Bracal de Muro es reuniran "a finals d'octubre" d'aquest 2017. Conselleria ha "desaconsellat" a El Bracal acollir-se al Pla Edificant

Segons ha confirmat a ARAMULTIMÈDIA l'alcaldessa de Muro, Jacqueline Cerdà, la Conselleria d'Educació i l'empresa redactora del projecte del Col·legi Públic El Bracal de Muro es reuniran "a finals d'octubre" d'aquest 2017. Serà en aquesta reunió quan se sàpiga si els tràmits per la nova construcció del col·legi segueixen el calendari establit.

El consistori murer manté contactes amb Conselleria "setmanalment" per tal de veure si hi ha novetats o com avancen els tràmits per a la construcció del nou col·legi. Cal destacar que El Bracal porta construït en 'barracons' durant 10 anys.

Pla 'Edificant'

La Generalitat ha presentat el pla Edificant amb la finalitat "d'avançar en la tramitació dels expedients per les actuacions que consideren prioritaris en els seus centres educatius". Conselleria ha "desaconsellat" a El Bracal acollir-se a aquest pla, ja que, segons Cerdà, "els tràmits d'El Bracal ja estan molt avançats" i 'Edificant' va dirigit a centres "on es comence des de zero o estiga molt endarrerit".

El Conseller d'Educació, Vicent Marzà, i el President de la Generalitat, Ximo Puig, presentaren aquest pla Edificant el dilluns 16 d'octubre, mentre que el dimarts 17 d'octubre Jacqueline Cerdà es desplaçà a València per conéixer de primera mà el pla junt a altres alcaldes valencians de Compromís.