El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A la venda l’entrada commemorativa per al partit C.D. Alcoyano – Real Madrid

Xarxes socials C.D. Alcoyano

L'entrada té un preu de 10 € i està firmada per tots jugadors del C.D. Alcoyano.

El C.D. Alcoyano ha posat a la venda una entrada commemorativa de l'encontre que es disputarà aquest dimecres dia 20 a El Collao contra el Real Madrid. Un partit històric de la Copa del Rei que el club no podrà celebrar rodejat dels seus aficionats.

En l’actual crisi sanitària i amb la situació concreta d’Alcoi resulta impossible que entre públic a un Collao que amb altres circumstàncies estaria fins a la bandera de gent donant suport al C.D.Alcoyan. L'equip de la moral lamenta que davant d’un dels partits més importants d’aquesta temporada no poder estar acompanyats.

A més amb aquestes condicions, com podem llegir al seu comunicat, el club “ha vist limitat absolutament la possibilitat d’obtenir ingressos en concepte de taquilla. Ingressos que hagueren ajudat a suportar la ja de per si complicada situació econòmica per la qual travessa el nostre club. Per això ha decidit posar a la venda les entrades commemoratives per al NO partit.

Aquesta iniciativa és una forma de donar suport econòmic, i d’alguna forma també moral, a l’equip sense estar de forma presencial amb ells. Per 10 € l’aficionat rebrà l'entrada commemorativa del partit C.D. Alcoyano –Real Madrid firmada per tota la plantilla del club alcoià. Podeu fer-vos amb la vostra entrada ací.