El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A la venda les mascaretes fabricades a Muro que detecten la temperatura corporal

Mascareta tèrmica / AM

L'empresa ha creat una pàgina web  amb la qual reforça la venda per comprar més o menys mascaretes.

Les mascaretes que detecten l'augment de temperatura, patentades per l'empresa Colorprint Fashion per a aportar solucions enfront de la Covid-19, ja es poden adquirir en comerços i grans superfícies. Cal recordar que la Colorprint ha presentat aquest innovador teixit capaç d'activar-se amb l'augment de la temperatura corporal a partir de 37,5 graus i amb el qual s'han fabricat màscares i polseres, també ja a la venda. El teixit de sensibilitat tèrmica està homologat per AITEX, certificant la seua durabilitat i la seua efectivitat enfront de la prevenció de la Covid 19.

L'empresa ha creat una pàgina web  amb la qual reforça la venda per comprar més o menys mascaretes, segons el tipus de consumidor. El teixit amb el qual estan confeccionades les mascaretes canvia a color blanc en detectar les primeres dècimes de temperatura i té una filtració bacteriana del 98%. A més és reutilitzable, permetent fins a 5 rentades i la seua desinfecció sense perdre ni afectar les propietats del tèxtil.

Amb aquest mateix sistema estan també a la venda polseres que permeten el monitoratge en temps real de la temperatura i que poden ser d'ús molt pràctic, per exemple, per als més xicotets, durant les hores lectives. A través de la web, les polseres es poden adquirir a partir de 50 unitats.

Cal assenyalar que la Conselleria d'Educació va informar que, en col·laboració amb Colorprint Fashion, ha posat en marxa un projecte pilot en centres educatius per a avaluar si aquestes polseres poden ajudar a les comunitats educatives valencianes en la detecció de febre en l'alumnat durant les jornades escolars. Així mateix, l'empresa està col·laborant també amb la Conselleria de Serveis Socials i s'han donat màscares per a diferents residències de majors de la Comunitat Valenciana. La finalitat és sumar una mesura més per a la detecció precoç de possibles símptomes vinculats a la Covid-19.

Rafael Torregrosa, fundador i gerent de Colorprint, es mostra satisfet amb la gran acollida que estan tenint els diferents dispositius confeccionats a partir d'aquest innovador teixit, i confia “que siguen una aportació més que ajude a frenar l'escalada de casos i que faciliten el treball dels professionals a l'hora de detectar possibles contagis”.