El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A l'Atzeneta sols li ha faltat el gol

Christian ha estat l'home més incisiu de l'Atzeneta. Foto del partit: Vicent Gandia
  • L'Atzeneta continua barallat amb el gol. Hui, Atzeneta 0 Yeclano 0.
  • Carlos Esteve ha errat una màxima pena.

El quadre taronja ha empatat a zero davant el Yeclano, equip que també milita a la 2a B. Una vegada més, la falta de punteria ha estat el principal enemic dels de David Albelda que fins i tot han errat una màxima pena ben entrada la 2a part.

El partit ha tingut les característiques típiques de 2a B: Molt de físic, pocs espais i en alguns moments cert abús dels balons aeris. Entre un terreny tan acotat, sols segones jugades o la qualitat i rapidesa d'alguna futbolista podria trencar el forrellat. I l'Atzeneta té eixe tipus de jugador. Li diuen Christian Albert i d'ell han eixit les oportunitats més clares dels homes de David Albelda. La primera ha nascut en una internada fins a la cuina del propi punta taronja, la passada de la mort no ha trobat rematador. El litigi de l'Atzeneta amb el gol ha tingut la jugada més expressiva al minut 13 en un triple remat d'Alex Chico, Nemesio i finalment Christian Albert, topant-se incomprensiblement amb les aturades de Gianni quan els aficionats que hui han tornat a veure futbol al Regit, ja cantaven el gol. De nou, l'esmunyedís Christian ho ha tornat a intentar en una rematada des de dintre de l'àrea que ha eixit fregant el pal dret del Gianni. Amb el regust per la feina ben feta excepte la definició han desfilat els protagonistes pels vestidors.
La segona part l'enfrontament ha continuat amb el mateix guió, màxima igualtat, però amb major protagonisme del Yeclano. Els murcians han reclamat una màxima pena sobre Iker quan l'espigat davanter es disposava a enganxar una centrada des de la dreta. David Albelda ha encetat el carrusel de canvis, donant minuts a tots, fins i tot a la darrera adquisició atzenetera, Paco Aguza. La gran oportunitat de l'Atzeneta ha arribat al minut 79 quan l'àrbitre del matx ha castigat els blaugranes amb penal sobre Esteve. El mateix futbolista ha executat, però ha trobat la mà de Gianni per a desesperació dels locals.
Una vegada més, el conjunt vallalbaidí es queda sense marcar, l'únic que li ha faltat hui perquè les oportunitats les ha tingut.

El camp del Regit ha tornat a acollir aficionats a les seues grades.