El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Xiulitets se suspenen i a les 8:30 del matí de diumenge es decidirà si la Glòria se celebra o es passa a dilluns

Una imatge de la Glòria de fa anys /AM

Si plou, les dues glòries (oficial i infantil) se celebrarien dilluns a les 11:30

L'Associació de Sant Jordi, les bandes de música i l'Ajuntament han decidit esperar a última hora per ajornar o no la desfilada de la Glòria. A les 8 del matí es reuniran per pendre la decisió. O diumenge, oles dues glòries (oficial i infantil) dilluns de mona a les 11:30 del matí. La glòria als hospitals es manté tal qual, i els actes i dinars a les filaes, també. Els xiulitets i les mascletades, suspeses. la trobada de la Mare de Déu i de Jesucrist tindrà lloc dins de l'església de Sant Maure.

S'esperarà a última hora per a ajornar la Glòria Oficial. El que sí s'ha confirmat és la suspensió de la Processó dels Xiulitets, el castell de focs de despertà (7 del matí) i la mascletada post-Glòria oficial en la Plaça de l'Ajuntament.

La processó pel carrer se suspén, però no l'acte de la Trobada de la Verge i del Salvador, que es desenvoluparà a l'interior de la la Església de Sant Maure. 
A continuació se celebrarà la missa de Gloria.

 

Comunicat oficial des de l'ASJ:

Reunits en el Casal de Sant Jordi, l'Associació de Sant Jordi, l'Ajuntament i els Presidents de les Agrupacions Musicals involucrades en les Glòries, s'emet el següent comunicat conjunt sobre els possibles esdeveniments que pogueren arribar a ocórrer amb l'esdevenir de les inclemències meteorològiques adverses que esdevenen sobre la ciutat.

Diumenge dia 21 d'abril, a les 08.30 hores, es prendrà la determinació final quant al referit a la desfilada de la Glòria Major al carrer, romanent intactes els actes interns programats per cada Filà.

Amb això, la Glòria dels hospitals es manté inamovible, sent que de posposar la desfilada de la Glòria pels carrers d'Alcoi, els autobusos que traslladaran als Glorieros dels hospitals estaran situats en la Plaça d'Espanya (enfront del Teatre Calderón), la Plaça Ramón y Cajal, i la Plaça Pintor Gisbert (Parterre).

En cas en cas que es duga a terme el trasllat de la desfilada a un altre moment, aquest seria posposat al dilluns 22 d'abril, materialitzant-se al costat de la Glòria Infantil. Sent l'hipotètic inici de la Glòria Conjunta les 11.30 hores des del Partidor fins a l'Església de Sant Jordi.