El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Imatge des del camp/Plisplayoff
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Ningú esperava el desenllaç que ens va deparar el final de lliga aquest diumenge al camp del Collao. Massa castic per al deportivo, que al llarg dels 180 minuts d'eliminatòria va ser com a mínim mereixedor d'un millor resultat. Plisplayoff

Ningú esperava el desenllaç que ens va deparar el final de lliga aquest diumenge al camp del Collao. Massa castic per al deportivo, que al llarg dels 180 minuts d'eliminatòria va ser com a mínim mereixedor d'un millor resultat.

Vells esperits retornaven a les nostres terres i es coneix que la pressió ha pogut amb nosaltres, de res serveix a estes altures queixar-se, que si la plantilla era curta, la infermeria mai buida... Ara és moment d'analitzar la temporada i sabent que dos terços de la plantilla té la continuïtat garantida, comencem a preparar la pròxima campanya amb il·lusió i intentant polir les errades d'enguany (alguna hi haurà).

És torn d'agraïments, al nostre benvolgut president (la família alcoianista mai oblidara la teua tasca), al míster i la seua "quadrilla" que han sabut esmunyir l'equip i fer una autèntica colla d'amics, tant de bo l'estiu siga tranquil·let i puguem comptar amb tots ells el curs següent, i com no als jugadors, que llevat d'algun cas aïllat, crec que tots han actuat com el que són, autèntics guerrers del món del futbol.

Quant a l'afició, disculpeu-me si algú se sent ofés, em quede molt trist en comprovar de nou que al Collao, cinc-centes persones es fan sentir més que quatre mil. Bramant per fer callar els càntics forasters i quasi mai per iniciativa pròpia, a pesar dels esforços del speaker. "Solo animáis cuando ganan" cantava sense parar un grupet d'aficionats nostre dirigint-se a la resta de alcoianistes.

Sort per a tots la pròxima temporada, de segur que gaudirem com mai.

Moral, Victòria i Plisplayoff