El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A l'Horta Major pinten el món

La mostra es pot visitar a la sala multiusos del col·legi en els horaris d'entrada i eixida dels xiquets: de 9 a 9,15 del matí; i de 12,45 a 13 hores. 

El col·legi Horta Major d'Alcoi et convida a una exposició per a celebrar els 200 anys del museu del Prado.

Es tracta del projecte de plàstica 'Pintem el món' en el que participen tots els alumnes del centre, tant d'infantil com des de primària. Aquest curs, amb motiu del dos-cents centenari del Prado, els alumnes han treballat amb pintors i quadres d'aquest museu. En infantil han treballat amb les Menines, i en primària han reproduït diversos quadres, i han treballat tant en equip com de manera individual. El resultat es pot visitar a la sala multiusos del col·legi en els horaris d'entrada i eixida dels xiquets: de 9 a 9,15 del matí; i de 12,45 a 13 hores.

El CEIP Horta major treballa tots els anys un projecte general de plàstica, i l'exposició final es fa en el Centre Comercial Alzamora, perquè la puga visitar tot el món. Enguany, per les circumstàncies que encara cuegen de la pandèmia, l'exposició s'ha fet al mateix centre educatiu. Està oberta a tota la Comunitat Educativa i familiars.