El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A navallades a l'hora del vermut

Passeig de Cervantes / MINUBE.COM

El presumpte agressor ha punxat amb una navalla de xicotetes dimensions els altres tres i tranquil.lament s'ha llavat les mans de sang en la font del Passeig de Cervantes i se n'ha anat cap a Alçamora

Tres persones han resultat ferides després d'una baralla a navallades en la zona de la Marquesina del Passeig de Cervantes aquest dijous al migdia. Una d'elles està ingressada, fora de perill, en l'hospital.

Les fonts consultades per ARAMULTIMÈDIA expliquen el succés com la presumpta agressió d'un jove als seus tres companys de pis, una casa tutelada, suposadament, per a persones amb problemes amb les drogues. El presumpte agressor ha punxat amb una navalla de xicotetes dimensions els altres tres i tranquil.lament s'ha llavat les mans de sang en la font del Passeig de Cervantes i se n'ha anat cap a Alçamora. Al cap de 5 minuts l'han detingut a l'alçada del Carrer Cid.

El succés ha estat molt ràpid i ha passat a dos metres de la terrassa del bar 'Marquesina' del Passeig de Cervantes, cap a les dues de la vesprada, a l'hora del vermut, i els allà congregat han presenciat, amb sorpresa, una baralla 'de pel·lícula'.

Segons una de les persones que prenia el seu refresc al bar, les 4 persones s'han aturat davant del bar i sense quasi mediar paraules, un d'ells s'ha "liat" a navallades. Un d'ells ha estat l'autor de les agressions a la resta, que han patit ferides de no massa consideració al cap, l'esquena i un tercer, per diferents llocs del cos. Aquest últim s'ha refugiat darrere de la barra del bar fins que els serveix mèdic del SAMU l'han atés i l'han traslladat a l'hospital. Els altres, també han estat atesos però de poca consideració.

Sembla que tots 4 compartien un pis i que han tingut una discussió. La Policia Local ha detingut el presumpte agressor pocs minuts després i no ha oferit resistència.