El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A partir del 15 de gener ja es poden retirar les cadires per als Moros i Cristians d'Alcoi

A partir del 15 de gener del 2018 es poden retirar les caidres per a gaudir de les festes de MOros i Cristians d'Alcoi
S'estableix un nou termini excepcional per aquells que vulguen fer un canvi de titularitat en les cadires

Com cada any, s'obri el termini que permet retirar les cadires per a gaudir de les festes de Moros i Cristians d'Alcoi, i que comença aquest 15 de gener. Els preus oscil·len entre els 7 i els 25 euros, depenent de la ubicació. L'avís de l'Associació de Sant Jordi, que pots consultar sencer ací a Aramultimèdia, també estableix un termini excepcional per a canviar la titularitat de les cadires. Atenció, perquè les que estiguen a nom de comunitat de propietaris o mercantils sense activitat, han de canviar la titularitat si no volen perdre el dret.

L'Associació de Sant Jordi ha emés ja l'avís que determina les dates i preus de les cadires disposades en tot el recorregut de l'entrada de festes, per tal de gaudir dels Moros i Cristians d'Alcoi. Així, des del 15 de gener fins al 9 de març, tots els abonats, associats i veïns poden anar al Casal, en horari de 10 a 13 hores i de 16,30 a 19,30 per a retirar les cadires. Els preus oscil·len entre els 7 i els 25 euros, depenent sobretot de la ubicació. 

Des de l'Associació de Sant Jordi recorden que si no pot anar el titular a retirar les cadires, pot enviar a una altra persona que ha d'anar amb aquesta autorització degudament complimentada, a més d'un certificat d'empadronament del titular i el seu DNI. Així també s'estableix un període extraordinari per aquells que vulguen canviar la titularitat de les cadires, que serà tots els dijous de 17,30 a 19,30. Atenció, perquè aquest període afecta aquelles cadires o tribunes a nom de Comunitats de Propietaris o Mercantils sense cap activitat, ja que perdran el dret sobre aquestes cadires si no en canvien la titularitat. A més es recorda que "les cadires o tribunes, titularitat de comunitats, mercantils, associacions o entitats, siga el que siga el seu fi estatutari, no tindran cap tipus de bonificació en la seua adquisició".

Tots els passos per a qualsevol incidència estan explicats en l'avís de l'Associació de Sant Jordi i que pots consultar ací a la dreta, com a documents adjunts en la notícia. Qualsevol incompliment o si no es retiren les cadires a temps, suposarà la pèrdua de titularitat. Tot i això, des de l'Associació expliquen que "amb caràcter excepcional, es podran examinar determinats suposats, i es podrà arbitrar les mesures que es consideren oportunes".

Per últim, s'estableix un termini per a les persones que vulguen demanar una millora o canvi en la ubicació de les cadires, i que serà del 17 al 28 de setembre del 2018.