El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A partir del 15 de juny es poden demanar ajudes per als subministraments bàsics

Alcoi.

El termini general de sol·licituds començarà el 15 de juny i es tancarà el 30 de setembre, encara que des del Consistori asseguren que el termini es podria ampliar per a atendre totes les sol·licituds.

El dilluns 15 de juny l'Ajuntament d'Alcoi obri el termini per a sol·licitar les ajudes de subministraments bàsics de l'habitatge. Es poden beneficiar d'aquestes subvencions les famílies amb ingressos inferiors a 12.000 € anuals.

Els beneficiaris de l'any anterior rebran una carta a casa amb la documentació que han de signar i presentar en l'Ajuntament, així també com la documentació de la bonificació de la brossa i de l'aigua. Una vegada es reba la carta, s'ha de sol·licitar cita prèvia a través del correu electrònic tributs@alcoi.org o del telèfon 96 553 71 10. Els nous beneficiaris podran demanar cita prèvia a partir del 15 de juny. 

El termini general de sol·licituds començarà el 15 de juny i es tancarà el 30 de setembre, encara que des del Consistori asseguren que el termini es podria ampliar per a atendre totes les sol·licituds. L'abonament de les ajudes està prevista per la segona quinzena de desembre. S'haurà de demanar cita prèvia al correu electrònic tributs@alcoi.org o el telèfon 965537110 entre el 15 de juny i el 30 de juliol per a ser atés presencialment i és obligatori l'ús de la mascareta en els usuaris que acudisquen a la cita.

Llistat de subvencions per als subministraments bàsics

1. Amb caràcter general els beneficiaris rebran una ajuda de 75 € anuals.
2. Unitats familiars monoparentals amb fill/s menors de tres anys a càrrec, 100 € anuals.
3. Unitats familiars amb fill/s menors de tres anys, 90 € anuals.
4. Unitats familiars amb discapacitats i minusvalideses iguals o superiors al 65%, 120 € a l'any.
5. Unitats Familiars amb víctimes per violència de gènere,120 € a l'any.
6. Famílies nombroses, 120 € a l'any.