El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A punt d'esgotar-se la primera convocatòria d'ajudes per a nous comerços al centre d'Alcoi

Fins al 15 de novembre es poden demanar les ajudes per a obrir nous comerços o rehabilitar els ja existents

El termini per a demanar les ajudes conclou el 15 de novembre, així que si està pensant a obrir un nou comerç o rehabilitar el local que té, aquesta és una bona oportunitat. A més a més, ja han començat les obres al carrer Sant Francesc 38, on s'instal·larà la futura Oficina del Comerç. De tot açò parlem amb la regidora de comerç Vanessa Moltó. Tot en l'entrevista.

Si tot va com està previst, abans que acabe l'any més d'una dotzena de comerços hauran obert les portes al centre d'Alcoi o hauran rehabilitat els seus locals. Forma part de subvencions de la regidoria de comerç per a revitalitzar el centre. Encara hi ha temps, fins al 15 de novembre, per a demanar aquestes ajudes, que ascendeixen a 3.000 euros en cas d'obrir un nou comerç; i a 10.000 euros per a la rehabilitació.

Però no és l'única iniciativa al centre per a revitalitzar la zona. Des de la regidoria de comerç també han anunciat l'inici de les obres en el carrer Sant Francesc 38 per a instal·lar la futura oficina del Comerç d'Alcoi. De tot açò parlem amb la regidoria de comerç, Vanessa Moltó. Tot a l'entrevista.