El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A punt d'iniciar-se la matriculació, coneix els col·legis públics d'infantil i primària d'Alcoi

El 25 de maig s'inicia l'admissió telemàtica per a Infantil i Primària, i la matriculació serà de l'1 al 16 de juliol. 
 

És un moment especialment important per a les famílies que matriculen per primera vegada els seus fills. També per als que es plantegen un canvi de centre. T'oferim un vídeo perquè conegues els 4 col·legis públics d'Alcoi, i tot el que has de saber sobre el procés de matriculació. 

En el vídeo, el regidor d'Educació de l'Ajuntament d'Alcoi Alberto Belda, ens parla del procés de matriculació d'enguany i les peculiaritats que cal saber, com que a Alcoi tenim una ràtio reduïda de 20 alumnes per aula. També fa un repàs de com estan els projectes Edificant en els quatre col·legis públics d'Infantil i Primària, i agraeix l'esforç de totes les comunitats educatives en aquest curs de pandèmia. 

També t'oferim en el vídeo una visita als quatre col·legis públics d'Alcoi i les seues instal·lacions, tots ells a prop de la natura i amb amplis patis.

El procés de matriculació d'infantil i Primària s'inicia el 25 de maig amb l'admissió telemàtica, la matriculació serà de l'1 al 16 de juliol. En Secundària, l'admissió serà del 3 al 14 de juny i la matriculació del 26 al 29 de juliol. Tota la informació i el procés es fa mitjançant la web telematricula.es, instaurada en pandèmia però que de moment es queda com opció preferent per a fer aquests tràmits.