El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a ARAMULTIMÈDIA,

Aficionat valent a Gol A / AM
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a ARAMULTIMÈDIA

Diumenge plujós, tal volta una miqueta massa. L'equip havia de jugar sense dos dels seus puntals (Miranda i Torres) i Seligrat dissenyava l'enèsima alineació diferent de la temporada. Molta brega en un terreny de joc massa enxopat i sense oblidar que ens visità l'Atlètic Balears (etern aspirant a l'ascens) Plsplayoff

Diumenge plujós, tal volta una miqueta massa. L'equip havia de jugar sense dos dels seus puntals (Miranda i Torres) i Seligrat dissenyava l'enèsima alineació diferent de la temporada. Molta brega en un terreny de joc massa enxopat i sense oblidar que ens visità l'Atlètic Balears (etern aspirant a l'ascens).

L'empat final ens fa tancar la primera volta en segona posició, només per darrere del filial barcelonista, i ens va demostrar que els grans futbolistes també poden tindre un mal dia. Molts ànims Ruso.

Com que aquesta serà l'última crònica del 2016, aprofitaré per a desvelar-vos una miqueta el contingut de la meua missiva a Ses Majestats d'Orient, als que demanaré fitxatges al mercat hivernal (un per demarcació excloent la porteria) i és que queda tota una segona volta per jugar i trobe la plantilla un poc "justeta". L'any que ve veurem si es compleixen els meus desitjos.

I vosaltres, aprofiteu els preus del carnet de mitja temporada i fem "pinya" a El Collao. Alguna cosa estaran fent bé quan una persona va aguantar més d'una hora sota el paraigua a la muntanyeta de terra dels exteriors del camp.

FELIÇ 2017. MORAL I VICTÒRIA DEPORTIVISTES.

Plisplayoff