El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A. Soriano: "És un orgull que hagen confiat en mi per a obrir la porta de les Festes de la Puríssima"

Alejandro Soriano presentarà l'obra fotogràfica de Toni Ureña i Jordi Mollà.
  • Alejandro Soriano forma part de la Junta de Festes de la Puríssima des de l'any 2018.
  • A. Soriano: “El meu germà menut va ser angelet en 2007-2008 i ma mare va tindre el càrrec de camarera major en 2015 per la parròquia de Sant Carles".

La Junta de Festes de la Puríssima Concepció d’Ontinyent ha confiat a Alejandro Soriano, professor de primària al Col·legi Pureza de Maria, la presentació del Cartell Anunciador de les Festes de 2021, obra de Toni Ureña i Jordi Mollà.

Alejandro Soriano, qui forma part de la Junta de Festers des de l’any 2018, ens conta que la seua vinculació amb aquesta festivitat es remunta a l’any 2015. “El meu germà menut va ser angelet en 2007-2008 i ma mare va tindre el càrrec de camarera major en 2015 per la parròquia de Sant Carles. Açò va fer que visquera les festes de manera completament diferent i em decidira a formar part de la Junta en 2018. Per a mi és un orgull, al mateix temps que una responsabilitat molt gran, que hagen confiat en mi per a obrir la porta de les Festes d’aquest 2021”.

Tot i que enguany “és un any que ve carregat de projectes per a mi, en cap moment em vaig plantejar el fet de dir que no. Quan Rafa Esteve i Rafa Gandia em van proposar encarregar-me de la presentació del cartell no ho vaig dubtar”, explica Soriano. Ara, únicament resten poc més de dos mesos per a donar a conéixer al poble d’Ontinyent el cartell que anunciarà les Festes de la Puríssima, obra de Toni Ureña i Jordi Mollà.