El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A subhasta una escultura de Rafael Amorós, i el recaptat serà per a la futura banda de l'Andreu Sempere

Des de l'Andreu Sempere volen una banda de música no sols per a oferir un espai d'educació musical, sinó també per a potenciar "la col·laboració, l’esforç, la participació en un projecte col·lectiu, la millora de la convivència i la implicació amb el grup".

És una peça de la sèrie Aparences, amb un preu d'eixida de 200 euros. És una de les diferents activitats proposades per l'institut alcoià per a recaptar els diners necessaris per a formar una banda en l'escola. T'expliquem com participar. 

Música, art figuratiu, educació i societat. Tot de la mà en aquesta proposta de l'IES Andreu Sempere d'Alcoi. Volen formar una banda escolar, i han demanat la col·laboració de tota la societat alcoiana per a costejar-la. Primer han fet una campanya per a rebre aportacions, 114 donacions han rebut en total amb 6.000 euros recaptats, la meitat de l'objectiu que s'han marcat de 13.000 euros. I ara subhasten una escultura que l'escultor Rafael Amorós, artista en residència en l'institut, ha donat al centre. 

Es tracta d'una peça que forma part de la sèrie Aparences de l'any 2015, feta en acer inoxidable i ferro, i amb unes mides aproximades de 18,5 x 29 x 29. El preu d'eixida és de 200 euros, i per a fer ofertes cal escriure a aquest correu electrònic, indicant el nom, un telèfon de contacte i el preu proposat. Hi ha de termini fins al 9 de juliol

Des de l'IES Andreu Sempere expliquen que el projecte de la Banda a l'Escola té un pressupost de 33.000 euros: 13.000 els aporta el centre educatiu, 5.000 provenen d'una assignació econòmica de la Generalitat per a un Projecte d'Innovació Educativa; i altres 2.000 l'aporten les famílies. La resta, 13.000 euros, és el que s'han proposat arreplegar amb diferents activitats: amb els donatius han aconseguit 6.000 euros i ara posen a subhasta aquesta escultura d'Amorós.