El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

A Cocentaina hi ha un món de dones extraordinàries

El centre de formació de persones adultes presenta un taller teatral pel dia de la Dona. Documentals, xarrades i música omplin la programació pel dia de la Dona a Cocentaina.

La capital d'El Comtat també ha preparat una atapeïda agenda per a celebrar el Dia de la Dona, amb diverses activitats al voltant del 8 de març. Des del consistori contestà animen a participar tant en la vaga de dones de divendres com en la concentració i lectura del manifest, que tindrà lloc a les 12 hores a la plaça de la Vila.

Però a més proposen altres activitats, com per exemple, la presentació del documental 'Isla de Chelo', aquest 6 de març al Centre Social Real Blanc. O la representació de monòlegs per part del centre de formació de persones adultes Beniassent, sota el suggerent títol "Un món de Dones Extraordinàries".

Pots descarregar-te tota la programació a Cocentaina pel dia de la Dona clicant en la següent imatge.Per cert, que en Cocentaina també fa parada l'autobús que organitza el Col·lectiu 8 de març per a participar en la manifestació que de vesprada tindrà lloc a València. Més informació sobre les activitats d'aquest col·lectiu clicant en la següent imatge.