El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Aarón Ferrándiz, nou regidor de Podem a l'Ajuntament d'Alcoi

Substitueix Naiara Davó, ara Síndica d'Unides Podem - Esquerra Unida. Cristian Santiago passa a ser el portaveu del grup municipal. 

Aarón Ferrándiz ja és oficialment regidor del consistori alcoià. En el plenari d'aquest 18 de juliol ha arreplegat l'acta i ha promés el seu càrrec, amb mencions per a la lluita feminista i la veu que li ha donat el poble. 

Recordem que Podem Alcoi va traure dos regidors en les passades eleccions, Naiara Davó i Cristian Santiago. Però dies després de la configuració de govern, Naiara Davó era nomenada Síndica del grup parlamentari d'Unides Podem - Esquerra Unida a les Corts. Així les coses, va entrar el número 3 de la llista. També es reorganitza el grup municipal, ja que Cristian Santiago passa a ser el portaveu de grup.