El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Abencerratges i Navarros triomfen en el Trofeu Filaes

Els Navarros han estat l'equip revelació en basket

La filà Abencerratges s'alça amb la victòria a la categoria de futbol sènior, i en la categoria de bàsket la filà Navarros, aconsegueix per primera vegada un triomf en el Trofeu Filaes.

Després de dos dies on l'esport i les festes han sigut protagonistes, es hora de dir adéu al Trofeu Filaes 2019, esdeveniment que cada any va sumant seguidors i participants.


Durant aquests dies tot el poliesportiu Francisco Laporta ha estat ple de vida. I encara que el temps ha sigut el pitjor enemic, no ha sigut inconvenient perquè la gent puga gaudir de la màgia esportiva. Fins i tot els visitants han hagut de buscar llocs protegits als voltants dels pavellons per a poder gaudir de les finals tant de futbol sènior com de bàsket.


Aquest dissabte s'ha disputat una gran quantitat de partits, però sobretot de futbol sènior, categoria que des del principi del matí ha estat en marxa i que sempre arrosega el major interés. Primer amb els quarts de final durant el matí, i a la vesprada les semifinals, on s'han enfrontat per una banda la filà Abencerratges contra els Vascos, i de seguit, Ligeros contra Creuats. La victòria final ha estat per als moros, competint en una final que des d'un principi ja s'ha decantat del costat verd i groc marcant en els primers minuts. Els Creuats ho han intentat de totes les maneres i fent ús del porter-jugador deixant descuidada la poteria i exposant-se a rebre nous gols. A la fi, 3 a 0 per als Abencerratges.

Cal destacar també la final de la categoria de bàsket, en la que s'han enfrontat els Navarros contra els Cides, aconseguint una victòria de 34 a 43 lels cristians, obtenint per primera vegada un triomf en el Trofeu Filaes. Sens dubte, han estat la revelació del campionat.

Pel que fa als guanyadors d'altres categories. En crossfit ens trobem amb Joan Matarredona (Chano), campió màster masculí; Mar Cabanes (Muntanyesos), campiona sènior femení i Diego Paya (Llana), campió sènior masculí. En raspall Alcodianos com a campió. En la categoria de cursa de muntanya, els guanyadors són els Labradores com a equip campió; David Miró Albero (Labradores), veterà campió i Ovidi Albert Espi (Aragonesos) com a sènior campió. La filà Benimerines, campions de tenis taula; els Aragonesos en petanca; els Tomasinas en futbol 7 juvenil i en futbol sala aleví la filà Cides com campions.

 

Petanca, futbol, bàsket, tenis taula, raspall, crossfit i cursa de muntanya han sigut alguns dels esports que la gent ha pogut gaudir aquests dos dies. El mal temps ha impedit que alguns altres no hagen tingut la seua oportunitat de brillar, com poden ser la categoria de pàdel o BTT. Però en general ha sigut un Trofeu Filaes espectacular, on la diversió no ha parat en cap moment. Ara és moment de descansar, que en poc temps les festes ja estan ací.