El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Germán Llorca-Abad ,

Germán Llorca-Abad 

Abranor

Heu vist alguna volta el Canal Història? Estan obsessionats. Només parlen d’ovnis i d’extraterrestres, dels misteris del món antic i de nazis. Hi ha …

Heu vist alguna volta el Canal Història? Estan obsessionats. Només parlen d’ovnis i d’extraterrestres, dels misteris del món antic i de nazis. Hi ha nazis per a esmorzar, nazis per a dinar i nazis per a sopar. I no dic que no siga interessant, sobre tot si el que de veritat volem és no recordar els "FETS" de la "HISTÒRIA" (amb majúscules). I fa prou abranoreta.

Si a mi algú em preguntara, Germán; quina ha sigut la notícia més important per a tu dels passats dies? Sense dubtar-ho en triaria una: que en este país estan permesos els homenatges a la División Azul, que la gent pot saludar com els nazis pel carrer sense que passe res, i que una sub....mal de 18 anys es puga convertir en referència pública del món fatxa gràcies, precisament, al posicionament equidistant (o, com a mínim, indulgent) de certs mitjans de comunicació. Què? No esteu d’acord?

Com he suggerit, la qüestió de base seria permetre fer-li homenatges a la participació d’Espanya en la Segona Guerra Mundial al costat dels nazis (sempre m’ha fet mooolta gràcia, quan explicaven a les classes d’història, que durant la Segona Guerra Mundial Espanya va ser primer "no beligerante" i després "neutral"... i dius, clar que sí... enviar a 50.000 soldats a recolzar la campanya de Hitler en Rússia és SÚPER NEUTRAL). I perquè dir que "el judío es el problema" és estar d’acord amb açò:

 

I pareix ser que als periodistes i editors d’Antena 3, El Mundo, El Español, 20 Minutos, La Razón... no els entra en el cap. Per a ells, esta cretina és "una joven", "una musa"; que "considera", "que piensa"... no, disculpeu-me molt; és una TARADA de merda (com tots els que l’acompanyaven en l’acte) que té, damunt, la desgràcia de la joventut i de l’atenció mediàtica que li heu dispensat. I això passa la mateixa setmana que:

- Tanquen en la presó a un cantant només per dir que els borbons són uns lladres.
- La policia nacional ahòstia a la gent en Linares sense motiu (usant foc real d’armes).
- El Partit Popular se’n va de la cova d’Alí Babá i els 40 lladres.
- O que els jutges d’este país poden fer política obertament, sense que passe res.

I és que... ¿qué haces? ¿Cosas? ¿Cosas nazis?... ¡Sííí Peterrr, cotsas natzis! []

Banalitzar la violència de l’Estat, superficialitzar la ideologia nazi i presentar persones que tenen problemes importants de respecte pels Drets Humans com si foren normals... no; no és llibertat d’expressió: és que en este país, NO; NO HI HA NORMALITAT DEMOCRÀTICA.

Germán Llorca-Abad